Naša priča

Ko smo ?

Betonjerka je osnovana 1965 godine u Aleksincu, sa, u to vreme, vizionarskom idejom, da postojeće drvene stubove za elektroenergetske vodove zameni betonskim. Osnivači preduzeća su svojim entuzijazmom i inventivnošću, privukli pažnju Elektrodistribucije Niš, koja je bila i prvi kupac novih proizvoda. Osnova proizvodnog programa su armirano – betonski stubovi za izgradnju 35/20/10/0,4 kV vodova kao i PTT mreže. Dostignuti godišnji kapacitet proizvodnje i isporuka je 32 000 stubova svih vrsta i kategorija. Od 1972 godine proizvodimo armirano-betonske montažne kućice za trafo stanice napona 10(20)/0,4 kV, različite snage, i trafo stanice 35/10 kV I 110/10 kV, u godišnjoj produkciji od 500 komada. Tradicija i dugovečnost naseg poslovanja pokazuju da idemo u dobrom pravcu konstantnog rasta, razvoja i proširivanja naše ponude proizvoda i usluga. Posedujemo Znak kvaliteta EPS-a, a od 2003. godine i Serifikat o uspostavljanju Sistema menadžmenta kvalitetom (QMS) JUS ISO 9001.

Ljudi

Danas Betonjerku čini tim ljudi, profesionalaca u svom polju, što je naš veliki kapital. Shvatamo značaj ljudskih resursa i ulažemo u njih. Pratimo najnovija dostignuća u struci, regularno obučavamo naše stručnjake i formiramo nove Naša firma i njeni ljudi su skladna celina, na šta smo veoma ponosni.

Naš cilj  

Mi u Betonjerci stalno radimo na poboljšanju naših usluga i obezbeđivanju kvaliteta naših proizvoda. Pratimo najnovija dostignuća u oblasti proizvodnje elektro opreme za stubove i trafo stanice, jer želimo da našim kupcima u najkraćem roku i pod najpovoljnijim uslovima isporučimo naše proizvode. Na principima saradnje, uzajamnog poverenja i uvažavanja, u našu politiku kvaliteta uključujemo i sve dobavljače. Naš cilj je da implementacijom sistema kvaliteta na najbolji način zadovoljimo kupce i korisnike naših proizvoda i usluga.

Pogledajte kratku video priču:

Betonjerka – Aleksinac

Pogledajte naše reference.